februar 28, 2014

Alle må registrere seg i MinIdrett

Norna-Salhus

Norna Salhus er i ferd med å bygge nytt medlemsregister. Vi benytter modulen KlubbAdmin fra Norges Idrettsforbund. Det innebærer at alle må registrere seg i MinIdrett. Dette gjelder også trenere, tillitsvalgte, og støttemedlemmer, med andre ord Alle. Noen har registrert seg fra andre idretter. Da er det bare å gå inn på egen profil og legge til ny klubb. Da går det en søknad inn i vårt system. Vi vil oppfordre alle til å sjekke opplysningene i egen profil eventuelt opprette profil. Det som er viktig er: Navn rett skrevet, fødselsdato, adresser, tlf , og mail. Og selvfølgelig Norna Salhus som klubb. Gå inn på MinIdrett og les mer om fordelene og mulighetene dette gir oss. MinIdrett


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse