februar 28, 2014

Alle må registrere seg i MinIdrett

Norna-Salhus

Norna Salhus er i ferd med å bygge nytt medlemsregister. Vi benytter modulen KlubbAdmin fra Norges Idrettsforbund. Det innebærer at alle må registrere seg i MinIdrett. Dette gjelder også trenere, tillitsvalgte, og støttemedlemmer, med andre ord Alle. Noen har registrert seg fra andre idretter. Da er det bare å gå inn på egen profil og legge til ny klubb. Da går det en søknad inn i vårt system. Vi vil oppfordre alle til å sjekke opplysningene i egen profil eventuelt opprette profil. Det som er viktig er: Navn rett skrevet, fødselsdato, adresser, tlf , og mail. Og selvfølgelig Norna Salhus som klubb. Gå inn på MinIdrett og les mer om fordelene og mulighetene dette gir oss. MinIdrett


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse

august 31, 2021