februar 18, 2021

Heder til Sylvi Ebbesvik og Arne Tømmernes

Norna-Salhus

Sylvi Ebbesvik

 

Under kretstinget på Voss lørdag blev Arne Tømmernes kåret til årets trener.
Sylvi Ebbesvik fikk Friidrettens venners ærespris for administrativt arbeid.

Sylvi Ebbesvik har i 50 år arbeidet for lokal friidrett. Hun har i 1960-70 og 80 tallet hatt en rekke verv i kretsens ulike utvalg. Hun har vært sentral i en rekke større arrangement i regi av HFIK, Eidsvåg IL og ikke minst i sin egen klubb Norna Salhus. Hun har hatt sentrale oppgaver i mer enn 500 større og mindre friidrettsarrangement.
Oppgaver og tillitsverv i Norna-Salhus er utallige og sammenhengende i 50 år.

Arne Tømmernes blev kåret til årets trener. Han startet som trener i Loddefjord IL og fortsatte sitt trenervirket i Norna-Salhus etter at samarbeidsavtalen med Loddefjord IL blev inngått for ca.12 år siden. Arne har fått fram en rekke utøvere som har tatt medalje i Norske senior, junior, og ungdomsmesterskap. Han har bygget opp ett mellom og langdistansemiljø for ungdom i Norna Salhus bestående av mer enn 30 utøvere på ulikt nivå. Miljø og trivsel har alltid vert sentralt.

IL NORNA- SALHUS GRATULERER SYLVI OG ARNE MED UTMERKELSENE.


av
Kjell M. Ebbesvik


STIKKORD

årets trener, friidrettens venners ærespris


Andre innlegg som kan være av interesse