april 1, 2014

Fantastisk løp av Gustav på 10 Km

Norna-Salhus

Vinterkarusell 8 2014

 

Gustav Iden (18) løp i dag et fantastisk løp under løpskarusellen i Fana da han vant 10km distansen. Tiden ble 32,28 som er en forbedring av personlig rekord med hele 1 min og 20 sekunder. Ifølge Kondis statistikken som er oppdatert 25. Mars, er tiden 4. beste resultat i Norge hittil i år. Bare Sindre Burås, Sondre Norstad Moen og 17 åringen Tore Dybdal har bedre tid på 10km i år.

Det har vært sesongstart med KM i terrengløp i helgen, og nå kommer konkurransene tett med fri stafetten på onsdag og NM terrengløp på Stord på lørdag. Det var derfor litt redusert deltakelse fra Norna Salhus denne gangen, men vi finner alltid noen på resultatlistene. June Tronstad (14) løp en bra 5km på 24,25, som er et lite sekund bak pers, mens Torbjørn Espeseth (15) løp inn til en 15 plass på 10km, på tiden 38,45 også det noen sekunder bak pers. På 10km for damer finner vi også Cecilie Landro som løp inn til 46,30.

Det er bare å gratulere Gustav med en meget sterk prestasjon, og om dette kan overføres til baneløping er det ikke avskrekkende avstand til et NM krav på 10000m som er 31,59,99.
Se flotet bilder og reportasje på Kondis.no/hordaland


Tekst: Arne Tømmernes
Foto: Kondis.no/hordaland v/Jørgen Pettersen


STIKKORD

friidrett, kondis statistikk, langdistanse, Løpskarusell, vinterkarusellen


Andre innlegg som kan være av interesse