april 7, 2014

Nornas mix 13-19 lag ga Gneist kamp i Tveitevannet rundt

Norna-Salhus

Gutte og jentestafetten Tveitavannet rundt ble arrangert av Bergens Turn tirsdag kveld (08.04.2014) med meget god deltagelse. Hele 60 lag var påmeldt. Av disse hadde Norna-Salhus seks lag påmeldt der fire av disse stilte til start. Været var heller surt og kaldt med noe regn. Det satte ikke demper på løpsviljen til de unge som leverte gode resultater.Norna-Salhus hadde to lag i Mixet Rekruttklasse under 10 år. Begge lagene løp fort, selv om 2. laget hadde store problemer i den ene vekslingen og tapte mye tid. Begge lagene ble nr.2 i sine heat, og førstelaget løp så fort at de ble nr.2 totalt av alle de 25 lagene, kun 1 sekund bak Gneists førstelag.

Også jentelaget løp godt da de ble nr.6 av de 12 startende i klassen. Laget var for ujevnt til å nå helt opp, men det skulle lite til for å havne blant de tre beste.

Laget i Mix 13-19 var på papiret meget godt, og her ble det løpt fort. Allerede fra første etappe var det to lag som skilte seg ut – Gneist og Norna-Salhus. De kjempet nær sagt skulder mot skulder gjennom det meste av stafetten, men på slutten ble Gneist litt for sterke og havnet fire sek. foran et Norna-Salhus-lag som kan være meget stolte av innsatsen. Avstanden bakover til tredje lag var så stor som 1 min og tre sekunder.

Her er våre resultater:

Mix 13-19 år Nr. 2 5,40.-

Jenter 11-16 år Nr. 6 7,16,-

Rekrutt Mix t.o.m. 10 år Nr.2 første heat Nr. 2 1,50,-

Rekrutt Mix t.o.m. 10 år Nr.2 fjerde heat

SURT OG KALDT MEN GOD LØPING AV VÅRE UNGE SOM LØP TVEITAVANNET RUND.


Tekst: Kjell M. Ebbesvik

Foto:


STIKKORD

friidrett, stafett


Andre innlegg som kan være av interesse