mai 4, 2014

Erik Tysse falt under konkurranse – fraktet til sykehus

Norna-Salhus

Erik Tysse er i Kina og går Lag-VM i kappgang. Under dagens konkurranse var han max uheldig da han glei og falt på det glatte underlaget. Det endte med sykehusopphold. Heldig vis er det ingen bruddskader. Erik lå i tetgruppen på dette tidspunkt, etter ca. 12 km.
Her er meldingen som Erik selv har sendt fra Kina: «Det gikk ikke min vei i dag her i Kina. Jeg følte meg bra, men var veldig uheldig. I det en vendepunktet skled jeg litt før 12 km og slo meg kraftig, og havnet på sykehuset. De har tatt røntken, og heldig vis er ikke noe knekt. Men er kraftig forslått på høyre hoften og høyre siden på kroppen.».


Tekst: Kjell M. Ebbesvik


STIKKORD

kappgang, Lag-VM, ulykke


Andre innlegg som kan være av interesse