mai 8, 2014

Jørgen med solid sesongåpning på bane

Norna-Salhus

Jørgen_sentrumsløpet_2014Åpningsstevnet.

Jørgen Tvedt løp en solid 3000m under gårsdagens åpningsstevne på Fana Stadion. Han og Espen Roll Karlsen var i en egen klasse i feltet, og hadde på forhånd satt seg som mål å løpe på 8,45. Espen dro den første kilometeren, og lå på skjema, før Jørgen overtok føringen de neste 2000m. En runde før mål var de et par sekunder bak skjema, men de tok seg mesterlig inn med en sisterunde på 66 sekunder. Jørgen ble slått på målstreken, men fikk den fine tiden 8,45,36 som er en forbedring av pers med hele 24 sekunder, og gir hele 993 poeng etter tyrvingtabellen. Åsmund Aas Andersson løp også et bra løp og løp inn til ny pers på 10,43,70. Aleksander Meyer som var tilbake etter et par uker med «rusk i maskineriet» løp 1500m på tiden 4,29,03. Litt bak det som er forventet, men han kommer nok sterkere utover sesongen.

Hovdingleikane

Lørdag løp Stein Sebastian Rusten Lundberg 600m på Leikvang. Planen var å løpe etter et 2 blank skjema, noe som Stein Sebastian klarte perfekt. Tiden ble 2.00.10 som er en forbedring av persen med 5,65 sekunder.

Sentrumsløpet

For fjerde år på rad hadde vi deltakere i Sentrumsløpet i Oslo. Selv om Jørgen Tvedt ikke helt hadde dagen var han raskest av Norna løperne med tiden 35,02, og ble med det nr. 6 i klasse 18-19 år. Mhretu Dessalegn som hadde en mellomlanding i Oslo etter 3 måneder i Etiopia, valgte å bruke tiden til å løpe et løp i Oslos gater. Han kom i mål noen sekunder bak Jørgen på tiden 35,21. Sondre Herland løp inn til 12 plass i klasse 16-17år med ny pers 38,13., mens Vegard Herland løp inn til en 16 plass i gutter 18-19 år med tiden 38,55. I tillegg løp Tom Skjæråsen sentrumssprinten.


Tekst: Arne Tømmernes
Foto: Jørgen Tvedt, tatt av Arne Tømmernes, www.team-long.no
Flere bilder kommer snart .


STIKKORD

10km, friidrett, gateløp, løping, sentrumsløpet


Andre innlegg som kan være av interesse