august 3, 2014

Jørgen Tvedt med sololøp og pers på 1500m

Norna-Salhus

Jørgen_ProfilbildeEtter en sommer med mye god trening er nå høst sesongen for alvor i gang. I alt 5 Team Long utøvere testet formen under lørdagens BFG løpsstevne.

På 1500m hadde vi 2 deltakere. Jørgen vant løpet med tiden 4,12,50. Det var tynt med deltakelse på 1500m, og Jørgen løp i tet helt fra start. Selv om det ble pers med ca 7 sekunder fikk nok ikke Jørgen vist sitt potensiale i dette løpet da det dessverre ikke var konkurranse på hans nivå. Hans Eirik var vår andre deltaker på 1500m. Han viser stadig fremgang senket persen med 1,24 sekunder til 5,09,23.

På 800m løp både Silje og Aleksander gode løp. Silje løp inn til 2 plass blant jentene med tiden 2,25,47, som er tett bak hennes personlige rekord. Med noen flere 800m løp i beina, og litt mer rutine på distansen er nok tider ned mot 2,20 innen rekkevidde allerede i år. Etter en vår med mye motgang løp Aleksander denne gang 3 sekunder fortere enn under Nornas karusellstevne for 10 dager siden. Tiden ble 2,05,83 som er årsbeste for Aleksander, og også han tett bak personlig rekord. Dette er en fin formutvikling og det kan bli en fin høst sesong for Aleksander.

Les mer på www.team-long.no


Arne Tømmernes


STIKKORD

1500m, friidrett, løp, mellomdistanse


Andre innlegg som kan være av interesse