oktober 25, 2014

Suksess med Vinskvetten

Norna-Salhus

vinskvettenFredag 24.10 og lørdag 25.10 arrangerte Nornas Venner show med Vinskvetten i Salhushallen. Det ble en knallsuksess. For Vinskvetten hadde funnet toppformen presist når vi ønsket det. 320 billetter var på forhånd lagt ut for salg via Billettservice til hver forestilling. De gikk fort.

Men etter at salen var rigget, og stolene var på plass, kunne vi faktisk tilby billetter til 40 flere hver dag. Disse billettene var det kamp om, og vi kunne arrangere for fullsatt hall i to dager med til sammen 720 gjester.

Med Vinskvetten i knallform ble det to trivelige kvelder i Salhushallen, og man har vel aldri noen sinne opplevet større trøkk fra publikum, som til slutt stod i salen og sang med på de mest kjente låtene. Godt gammelt loddsalg hadde man også. Vår samarbeidspartner – Lekkerbisken hadde bar to steder, matservering og litt til, og lørdag var det lagt opp til dans i tillegg.

Slike arrangement er krevende, og de to kveldene hadde vi 46 i arrangørstaben, der 28 av disse i Norna-Salhus regi. De øvrige kom fra Salhuskoret, Salhus Musikklag og Salhus Turn som sammen med oss er eiere av Salhushallen. Nornas venner viser storsinn, og deler overskuddet med Salhushallen. Derfor er det krav om at de øvrige eierne av Salhushallen må stille med noe mannskap. En hyggeligere dugnad er neppe å oppdrive. Eddie Mikal Ebbesvik var arrangementsansvarlig denne gang, og organiserte det hele på en god måte.

Nornas venner ble stiftet for to år siden. Den gang for å hylle den store kultur og idrettslederen gjennom et langt liv – Monrad Holm Johnsen (Bl.a. lederen av Salhuskvintetten) som ville ha fylt 100 år det året, med en Monradaften som også den gang fylte hallen.

Styret i Nornas Venner består av Claus Sellevoll, Eddie Mikal Ebbesvik, Knut Langeland, Gunnar Låstad og Kjell M. Ebbesvik.
Nornas venner har som mål å arrangere et godt kulturrangement i året, og dele ut Monrad prisen hvert femte år. Overskuddet skal være med på å drifte Salhushallen og Norna-Salhus.

Som sagt ble Showet med Viskvetten en knallsuksess. Takk til alle som bidro som arrangørstab, som hjelpere og aktører.
En spesiell takk til Viskvetten, Trygve Haukås som kjørte lydanlegget (sammen med Gunnar Polden fra Vinskvetten), og Daniel Vigeland og Espen Sunde som kjørte lysanlegget. De leverte alle sine tjenester av meget høy kvalitet, og til sterkt reduserte priser. Da ble det en god slump penger til fordeling på Salhushallen og Nornas Venner.

STOR TAKK TIL DERE ALLE SOM BIDRO PÅ ULIKT VIS.

Kjell M. Ebbesvik


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse