desember 10, 2014

Løpskarusell i Åsane

Norna-Salhus

ÅsaneløpskarusellIL Norna-Salhus har gleden av å invitere til løpskarusell i Åsane. Endelig et løpstilbud for store og små, trente og utrente i Bergens største bydel. Løypene blir flate og lettløpte, og de beste i Bergen. Dette skal være et tilbud til alle uansett alder og nivå. Vi vil arrangere karusellløp hele året utenom mai, juni og juli, da vi arrangerer andre løp. Karusellen starter 15.januar og da starter vi med barneløp for alle t.o.m. 12 år klokken 18.30. Felles start for 5 km og 10 km klokken 19.00. Det blir ingen tilgang til garderober, men toaletter vil bli leid inn.

Start i veien som går innover mot Mellingen (ved IKEA). Mål ved IKEA (Den siden som vender mot Gullgruven). Sekretæriat – Tidtaking – Drikke m.m. i Garasjeanlegget til IKEA. (Den siden som vender mot Gullgruven). Løypekart kommer på karusellløpets hjemmeside.
Samme startnummer skal benyttes i alle løp gjennom hele karusellen. Ta derfor godt vare på startnummeret. Trenger du av en eller annen grunn nytt startnummer, så må dette kjøpes tik kr. 50.-. Premier: Medaljer til alle etter fullført karusell.

Gå inn på karusellens hjemmeside Åsaneløpskarusell for mer informasjon. Vi håper å se mange åsabuere og andre gjennom vinteren, dette er en fin mulighet til å komme seg i form til Åsaneløpet i mai.

VELKOMMEN TIL LØPSKARUSELL I ÅSANE


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse