mars 21, 2015

Strålende innsats i KM terreng 2015

KM terreng 2015Det var fantastisk vårvær, og en fin ramme rundt årets KM i terrengløp som ble arrangert på golf banen på Stord. Fra Norna Salhus var vi en forholdsvis liten gjeng, men de som hadde tatt turen markerte seg meget godt.

Eivind Herdlevær (13) som har overbevist i vinterens Løpskaruseller i Åsane, med plasseringer helt i toppen, og med tider helt ned mot 19 minutter, løp i dag sin første friidrettskonkurranse for Norna Salhus. Eivind løp meget bra på sin 800m i terrenget, og sørget for dagens første KM tittel til Norna. Neste på programmet var 1000m for G15 og 16 der vi hadde 2 deltakere. Vetle som var forhåndsfavoritten, innfridde forventningene, og dermed var dagens 2 KM tittel sikret for Norna gjengen. Torbjørn Espeseth som har tatt et stort steg i vinter fulgte tett bak på en meget fin bronse plass.

I gutter 18-19 var vi representert med Are Flekke og Stein Sebastian Rusten Lundberg. Begge guttene hang godt med i starten, men tempoet var høyt, og det må nok trenes mer om de skal henge med de beste helt til mål.

Nornas eneste jente til start var Silje Lindstad(18), som løp inn til sølv etter et meget sterkt løp på sin 1500m, knepent slått av den sterke Stord løperen Mari Årskog Nesse.

I klasse MU23 knivet Bjørn Rusten Lundberg lenge om seieren med Jens Bøhmer fra Gular, men på siste runden viste Bjørn rå styrke og henviste Gular løperen til andre plass.
Kort summert kan vi være godt fornøyd med årets KM i terrengløp, med 3 kretsmestere, 1 sølv og 1 bronse. Spesielt hyggelig å se at tålmodighet og langsiktig innsats gir gode resultater.

Se bilder på www.team-long.no eller på www.instagram.com/teamlongno


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse