april 22, 2015

Sett av datoene til Åsaneløpet og Framolekene 2015!!!

Norna-Salhus

Banner til dugnad

Hei alle medlemmer, aktive og foresatte samt gjerne støttemedlemmer. Nå er vi snart i mai måned og det betyr at alle må brette opp ermene og ta i et tak for klubben og fellesskapet. Vi har to arrangementer (Åsaneløpet 14.maiog Framolekene 28-31.mai) denne måneden som er viktig å få gjennomført på en god måte for å opprettholde god klubbøkonomi.

For at vi som klubb skal kunne holde lave medlemskontingenter, ingen treningsavgifter samt lave egenandeler til stevner og betale startkontingenter for våre medlemmer er det nødvendig med egne arrangement som Åsaneløpet, Framolekene og mer. Sponsorinntekter er ikke nok. Sett derfor av datoene for å være klar til å stille her. Jo flere vi er jo mindre jobb blir det på hver enkelt, men under Framolekene som er et stort stevne må man regne med litt ekstra innsats.

Svar på henvendelsene fra klubben (e-post/telefon) eller ta kontakt snarest om du ikke har fått noe beskjed med Oddvar Mork eller Tom Jensen.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse