mai 5, 2015

Oppvisning i verdensklasse

Norna-Salhus

Yeimer_400m_framo

Banesesongen er nå i gang, og i kveld var det Gneist sitt åpningsstevne på Fana stadion som stod på programmet. Forholdene var ikke de beste da det var en del vind, men det ble likevel mange sterke resultat.
June Sæbø Tveit(99)løp en sterk 400m i sin sesongåpning med tiden 1,02,11. Det er litt bak pers, men med litt bedre forhold og noen flere konkurranser i beina vil vi nok se bedre tider utover sommeren.

I det neste heatet på 400m ble det etter hvert en magisk stemning. Yaimer Lopez Garcia, lå helt sist i feltet etter 300m, men hentet hele feltet, inkludert Gulars Torbjørn Lysne, på de siste 50 meterne. Etter passering av målstreken på 49,80 fortsatte Yaimer i samme tempo, og ble manuelt klokket til 1,15,96 på to klokker. En tydelig fornøyd trener Paul Bruvik kunne konstatere at Yaimer er i rute med en tid helt i verdensklasse.

Torbjørn Espeseth(99) løp en meget sterk 3000m. Tiden ble 9,40,99, som er 20,72 sek. forbedring av persen som ble satt under Norna Lekene. Torbjørn tok med det UM kravet med god margin. I samme felt løp Bjørn Rusten Lundberg inn til en 2. plass med tiden 9,31,97, som er litt bak pers, men 16 sekunder bedre enn sesongåpningen i fjor.

Amalie og Silje satset i dag på en god 1500m, der målet er å nærme seg sr. NM kravet som er på 4,44,99. Åsmund hadde påtatt seg den krevende hare jobben, og holdt perfekt fart den første 1000m. Siste runden ble litt tung, men Silje løp likevel inn til en solid pers på 4,55,48. Dern gamle persen var på 5,14,15, så her er det stor fremgang å se.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse