mai 6, 2015

Elise satte personlig rekord i lengde i sesongdebuten

Norna-Salhus
Elise her på siste etappe på ASK-stafetten.

Onsdag kveld ble det arrangert seriestevne på Askøy. To utøvere fra Norna-Salhus tok turen til Ravnanger idrettspark, og begge viste god form.

U23
Sven Martin Skagestad (f.94) fikk opp fine 56,21m i diskos. Dette er like bak persen på 57,51m fra sesongstarten i Byrkjelo. Sven Martin viste god stabilitet med henholdsvis 55,19m og 55,43m i serien.

J18-19
Elise Sanden Søvik(f.97) sesongdebuterte i lengde. Her satte hun ny personlig rekord. Resultatet ble 4,91m(+1,8). Den forrige rekorden var 4,85m fra innendørssesongen. Elise noterte også 4,99m og 5,00m i resultatprotokollen, men det blåste dessverre for sterk medvind.

Vi gratulerer Elise med fin personlig rekord, og Sven Martin med flott oppvisning i diskosringen.

/Jonathan V.Byrkjenes


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse