mai 20, 2015

Sprint guttene viser lovende takter for sesongen

Norna-Salhus

Under et stevne på Lillehammer tirsdag kveld deltok våre to sprintkanoner Salumu Kashafali (f.93) og Samuel Gyedu på 100m og 150m.

I forsøket på 100m vant Salumu heat 1 på 10.79 kontrollert og helt greit, mens Samuel løp på 11.15 i forsøket etter en ikke helt bra start for han å være, men godkjent start på sesongen. vinden var 0.4.

I finalen ble vi feil informert så guttene kom da start skuddet allerede skulle vært skutt noe som gjorde at det ble dårlig med blokk innstilling og mye surr, dessverre medførte dette til ekstremt dårlige starter, for disse to start kanonene, vil faktisk bruke sjokkerende å se Salumu stå sånn igjen i starten.

Men Salumu avsluttet sterkt og vant finalen på 10.76, og Samuel ble nummer 4 på 11.16.
Vil tilføre at forholdene var dårlige på stevnet med lett regn og veldig kaldt vær.

På 150m, så kom man i god tid til starten og dette medførte strålende resultater, Salumu satte årsbeste i Norge med 15.97 og perset fra 16.33, dette er også 4 hundredeler bak kretsrekorden til Quincy Douglas og 3 hundre deler bak klubbrekorden til Fernando Ramirez. Det er også den 6 beste tiden som er oppnådd gjennom alle tider.

Samuel fikk 16.58, dette også en meget flott tid, men det blekner dessverre siden Salumu løp så godt, men som sagt det er en meget god tid og det mange gode løpere som har svakere tider, så konklusjonen er at de har åpnet veldig bra på både 100 og 150m, men for Salumu bærer 150m løpet bud om meget sterke tider på 200m og vitner om stigende form.

Jan H. Hordvik


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse