mai 26, 2015

Framolekene 2015 (info til medemmene)

Norna-Salhus

Framolekene er en av klubbens viktigste inntektskilde for å kunne gi de gode tilbudene samt holde medlemsavgiften så lav som mulig og ikke ha treningsavgifter slik som noen andre klubber har. Vi er avhengig av at alle medlemmer stiller opp selv, eller at en foresatt stiller.

Selvfølgelig kan andre også stille opp som stedfortreder. Alle på 15 år og oppover må stille selv eller med stedfortreder (foresatt). Under 15 år må de stille med en foresatt. Dersom noen flere enn en fra hver familie ønsker eller kan stille, er vi veldig glad for dette. Selvfølgelig kan de under 15 år også møte opp for enkle oppgaver sammen med en foresatt. (vi er glad for alle som stiller). Vi er også veldig glad for at det stiller opp mange som ikke har med aktive.

Ta kontakt snarest med Oddvar Mork om du/dere kan stille en eller gjerne flere dager. Vi vet at det er tøffe dager, men det er også kjekt å stelle i stand et slikt arrangement for så mange (friidretts-) barn, ungdom og voksne og samtidig gi noe igjen til klubben. Vi legger også merke til de som står på ekstra. Lekene begynner på førstkommende torsdag, men vi trenger mest folk til fredag, lørdag og søndagen.

La oss vise at dugnadsånden lever i klubben, og fortetter å opprettholde den gode kvaliteten og ryktet til Framolekene som arrangeres for 22. gang slik at Trond Mohn, og våre andre sponsorer kan fortsette å være stolte av oss.

Vi i arrangementskomitéen gleder oss i alle fall til tross for lange dager. Det er alltid kjekt å se neste generasjons friidrettsbarn- og ungdom prestere på Fana stadion. Husk at store utøvere som Andreas Torkildsen, Henrik Ingebrigtsen og John Ertzgaard, for å nevne noen har deltatt hos oss.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse