mai 30, 2015

Juniorguttene tok NM gull på 4x100m

IMG_1992Junior guttene våre løp i senior klassen på lørdagen i NM stafetter siden vi ikke hadde noen øvelse på FRAMO-Lekene den dagen for de. Dette gikk glimrende, de to siste vekslingene kan vi klart forbedre, den første vekslingen var veldig god.

Norna vant med 41.44 som var ny kretsrekord for U-23 for Hordaland og det var også ny klubbrekord for IL Norna-Salhus, Salumu løp oss opp fra 3 plass til første plass på siste etappen, men dette var som guttene selv sa unødvendig, for vi ledet helt klart etter to etapper, men to dårlige vekslinger gjorde at vi gjorde tingene vanskelig for oss selv, for det var ikke konkurrentene som løp kjempegodt, men derimot vi som ble for ivrige i de to siste vekslingene og sørget for at de andre kom inn i kampen igjen.

Uansett vi er strålende fornøyd med Norna sitt første NM gull for herrer på 4*100m og veldig stolt av junior våre, og bare som en liten kuriositet så løp det norske landslaget for U-23 på 41.53 under Elite stevnet på Hamar og våre juniorer hadde 41.44 tross rot, det forteller meget om hvor godt lag vi har.

HELT KONGE, DETTE VAR GØYT.

Jan H. Hordvik

IMG_1993


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse