juni 11, 2015

Sterke resultater på Bislett Games og Lopez klar for NM i Haugesund

Kjell M. Ebbesvik

Lopez

Norna-Salhus hadde Sven Martin Skagestad (f.95) med i diskos i hoved stevne. Når det var motvind på sprinten, så må det ha vært medvind i diskos. Altså ikke ideelle forhold for diskoskasting. Likevel perset Sven Martin til 58.72 som er Kretsrekorder for Junior 19 og Junior 20. I tillegg er det kun 24 cm. Bak ingen ringere enn Knut Hjeltnes sin Kretsrekord U-23. Den rekorden ryker når tid som helst.

Men Norna-Salhus hadde flere utøvere på Bislett Games, alle i forøvelsene.

Det startet med 100 meter for menn der vi hadde med både Salumu Kashafali (f.93) og Sebastian Salas Guillen (f.97). I den kraftige motvinden som målte hele minus 1,9 løp Salumu inn til seier og tiden 10,58. En tid som kanskje ville vært på 10,30 tallet i tilsvarende medvind.

Sebastian Salas Guillen (f.97) løp også glimrende da han ble Nr.3 i feltet på så sterk tid som 10,84. Dette er ny pers. og ny klubbaldersrekord for 18-åringer. Salumu hadde den gamle og var på 10,89. Sterk tid i kraftig motvind (1,9)

Josh-Kevin Ramirez Talm (f.96) som vant Framolekenes 400m på 48,50, løp så 48,49 i Florø, og på Bislet klinket han til med 47,94 som er pers. – ikke så langt bak Ragnar Bergheims Junior-19 klubbrekord på 47,80. Josh-Kvin løp også under kravet til Junior 20-EM der kravet er 48,20. Til dette mesterskapet er Helene Ingvaldsen allerede kvalifisert i slegge.

Yaimer Lopez Garcia har vært lenge skadet, og fått trent minimalt over ganske lang tid. Likevel ville han konkurrere på Bislet i kveld. Selvsagt ikke samme nivå i øyeblikket som i fjor dat det ble løpt på 1,43,71, men solid løping, og fin seier på tiden 1,46,13 som er langt foran de beste Norske. Gladnyheten er at Norges Friidrettsforbund har bekreftet at Yaimer er klar for Hoved-NM i Haugesund.

Altså var det meget sterk innsats og sterke resultater av samtlige av våre fem utøvere som fikk delta på Bislett Games denne gang.

Les mer om Bislett Games på forbundet sin side friidrett.no


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse