juni 20, 2015

Sebastian vant 200m på 21,95 på Lillehammer

Kjell M. Ebbesvik

På Lillehammer er Veidekkelekene godt i gang. De startet torsdag med bl.a. 1500 meter.

Der ble Erik Hovlandsdal Nr.2 med tiden 3,55,08 i herreklassen. Erik har hatt skadeproblemer ganske lenge, og kunne bl.a. ikke delta i Framolekene. Nå går det bedre, og vi får håpe at formen stiger fremover, slik at høstsesongen og NM blir som forventet.

Fredag løp Sebastian Gullien Perez (f.97) 200 meter på sterke 21,95 (Godkjent vind + 1,3) da han vant den stor G-18/19 klassen. Han løp en forrykende sving, men på oppløpssiden merket han ryggproblemene som hemmet han. Dette er ny aldersrekord i Norna-Salhus, og den nest raskeste 200 meter som er løpt i klassen i Bergen og Hordaland gjennom tidene. Kun Amund Høie Sjursen har løpt raskere, og det er bedre enn de gamle helter Erlend Sæterstøl, Ragnar Bergheim og de øvrige.

Samuel Gyedu (f.94) løp sin 200 meter på 22,56 i herreklassen. Han løp i bane 2 med knappe svinger.

Vi har ikke mange med på Lillehammer, og vi registrer at det er svært få fra Bergensområdet som har tatt turen til Lillehammer i år. De fleste Vestfra på godt nivå deltok i Tyrvinglekene.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse