juni 29, 2015

Gode resultater fra Byrkjelo og Manheim

Kjell M. Ebbesvik

Under Kretskampen og Sparebankleikane i Byrkjelo i helgen kastet Svein Martin Skagestad 57,30 i diskos. Ikke så langt bak persen på 58,72. Vi kan nevne at hans argeste konkurrent Ola Isene Stunes kastet 58,30 under et stevne i Sverige i helgen.

Martine Hjørnevik (f.01) som deltok på Kretslaget for gutter og jenter løp 60 meteren på meget sterke 7,92 i motvind – 0,4. Hun senket dermed persen fra 7,98 og overtok toppen av landsstatistikken for 14 års jenter, der Runa Lillegård fra Alta toppet med 7,95.

På korthekken ble det 9,09 denne gang. Her satte Martine ny Norsk aldersrekord under Tyrvinglekene med fantastiske 8,91. Hun vant alle sine øvelser i Byrkjelo – også lengde med 4,99. Martine topper hele syv øvelser på årets landsstatistikk for jenter 14, og vi tipper det blir noen øvelser til før sesongen er omme.

Inga Amalie Iversen (f.00) hadde også tatt turen til Byrkjelo, og kastet 3 kg sleggen så langt som 46,12, Dette er flott ny pers med over fire meter, og mer enn 10 meter lengre enn nr.2 i Norge i denne klassen.

I det internasjonale stevne i Manheim Tyskland hoppet Mari Aarø 12,09 i tresteg. Et godt resultat, men et stykke bak persen på 12,38.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse