juli 11, 2015

Sven Martin endte på 11.plass

Kjell M. Ebbesvik

Det ble dessverre ingen stor dag for Sven Martin når diskosfinalen gikk fredag i U23 EM I TALLIN.

Det ble først to ugyldige, og så 52.68. Med det er man ikke videre blant de åtte som får ytterligere tre kast. Det endte da med en 11. plass, noe som er langt svakere enn det Sven Martin er god for i øyeblikket.
Men slik kan det gå. Er man uheldig og først får to ugyldige, og står igjen med ett forsøk for å gå videre, kan det fort rote seg til i hodene til folk. Det kan lett bli krampaktig, og med stor vilje kan det gjøre at det siste forsøket heller ikke blir vellykket.
På en normalt god dag, kunne det vært mulig å kjempe om medaljene.
Nå får man prikke inn NM formen, slik at vi tar igjen dette og litt til i Haugesund om ikke så alt for lenge.
Takk til Svenni og Salumu, selv om det ikke gikk som forventet denne gang.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse