juli 16, 2015

Klubbaldersrekord på Elise Søvik på Osterøy

Kjell M. Ebbesvik

imageNå har det vært rettet til dels sterk kritikk mot Norna-Salhus som i sine to første Karusellstevner ikke har hatt løp. Kritikken tar vi ikke så tungt når vi som stort sett eneste klubb i Bergen har tatt ansvar for et godt stevnetilbud i Bergen – nettopp gjennom alt fra 6 til 12 karusellstevner årlig helt til bake til 1989. Da var neppe noen av kritikerne engang påtenkt. Men vi var der – for de aktive allerede den gang – og lenge før det.

Men når Osterøy inviterer til løpsstevne med et rikholdig løpsutvalg, så kommer det svært få. Jeg tok turen til Osterøy i håp om å finne mange konkurransesugne Nornautøvere og andre, men der ble jeg skuffet. Kun Øystein Søvik (gammel habil sprinter) var å finne fra Norna-Salhus med sine to barn.
Elise som nå trener med Jonathan Varela Byrkjenes har vist fin og jevn fremgang, og løp denne gang 200 meter på 27,10 som er ny klubbaldersrekord for J-18 i Norna-Salhus. Godkjent vind.
Hennes bror som er fersk i friidrett, og som har signalisert at fotballen er lagt på hyllen løp inn til fine tider 13,02 på 100m og 27,07 på 200m i G-15. Et godt utgangspunkt når det nå skal trens friidrett fremover.

Takk til de som tok turen til Osterøy som kunne tilby et rikt øvelsesutvalg, og gode forhold.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse