juli 29, 2015

NORNA-SALHUS MED GOD NM-TROPP

Norna-Salhus

image

Når Hoved-NM i friidrett arrangeres i Haugesund kommende fredag, lørdag og søndag, vil Norna-Salhus sin tropp bestå av i alt 19 aktive. 17 skal delta i individuelle øvelser, og to utøvere kun i staffet, da vi stiller to lag.

Vi har forventninger om flere Norske mesterskap til våre utøver. De vi har størst forhåpninger til, og som kan kjempe om gullet, er

Erik Tysse (Kappgang) Har i årevis levert av ypperste klasse også internasjonalt. Håvard Haukanes har et hakk eller to igjen før han matcher Erik. Bør være en bankers.

Yeimer Lopez Garcia (800m) Har vært ute av trening siden elitestevnet på Bislett. Et kjempetalent som med litt trening kan vinne NM. Har holdt styrketreningen vedlike og har nå hatt noen løpsøkter som har gått greit. Vi tipper at han tar NM-Gullet

Sven Martin Skagestad (Kule og Diskos) Slik det nå ser ut, kan NM-Gullet i kule kanskje ligge nærmest. I diskos har vi fire utøvere som kan kjempe om gullet. Svein Martin har nest lengst i Norge før NM, men er den råeste og tar gullet foran Ola Stunes Isane, Fredrik Amundgård og Magnus Berntsen fra Vidar.

1000 meter stafettlaget blir ikke toppet med Yeimer Lopez Garcia på førstelaget. Han har vært lenge skadet, og trenger et noe mere avslappet forhold til stafetten. Han vil selv løpe på andrelaget. Derfor blir han på 2.laget. For vi har meget stor tro på juniorene som ble Norske seniormestre på 4 x 100m stafett. De skal løpe fort de som vil slå Samuel Gyedu, 100m 10,80 – Salumu Kashafali 200m etappen og med 10,49 på 100m, og bør da løpe rundt 21,50 på 200m. Sebastian Perez med 21,48 på 200m og 34 tallet på 300m, og Josh Kevin Ramirez Talm med 47,46 på 400m i år. Et juniorlag av ypperste klasse, og som blir vanskelig å slå.

Andrelaget vil bestå av Erik Johansen (vi tipper ca.11,50) Jonathan V. Byrkjenes (mellom 22 og 23 et sted på 200m), Per Magnus Sollie (ett sekund bak Lysne i Fristafetten indiker greit nivå.) Så kommer Lopez som kan gjøre hva som helst. Annet laget blir spennende.

 Men flere vil markere seg, og kan kjempe om medaljene og gode plasseringer


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse