august 13, 2015

Rekordstor tropp til Junior NM – Byrkjelo 13.-16. august

Norna-Salhus

JNM Byrkjelo2015

Da nærmer det seg for alvor årets junior NM, som i år finner sted i Byrkjelo i Gloppen kommune. Junior NM er et av årets høydepunkt for de fleste av oss. Norna-Salhus reiser med rekordstor tropp. Vi er største klubb fra Hordaland med 23 aktive og tredje største klubb på landsbasis kun slått av Tyrving(25) Tjalve (29) Vi har også to stafettlag, både for jenter og gutter.

 

Vi reiser alle Torsdag 13.August. Styreleder og primus motor Kjell Magne Ebbesvik har ordnet overnatting i store med hytter tilknyttet Karistova hotel på Utvikfjellet, knappe 10 minutters kjøring til stadion. Innkvartering i hytter er miljøskapende.

 

Etter endt konkurransedag vil vi gjennomføre lagmøte, der gjennomgår vi resultater samt forbereder oss til neste dag. Det vil på hjemmesiden bli lagt ut daglige oppdateringer som vil inneholde både resultat og bilder.

 

Arrangørens hjemmeside:

www.byrkjelo2015.no

Se våre utøvere på Web TV på arrangørens hjemmeside eller på friidrett.no

Jonathan V. Byrkjenes

Sportslig leder


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse