august 17, 2015

Erik Hovlandsdal løp godt i Gøteborg under Folksam Grand Prix fredag 14.08.

Norna-Salhus

Erik Hovlandsdal

Erik Hovlandsdal(f.89) fikk plass i et tøft A-heat i Gøteborg fredag kveld. Det ble ved bruk av harer satt høy fart i feltet fra start av. Erik sier selv han fikk et godt løpsopplegg og i mål viste tiden 3:45,89. Det er kraftig årsforbedring fra tiden 3:49,63 fra Världsungdomspelen første helgen i Juli.

 

Etter skadeproblematikk er det gøy å se at Erik virkelig leverer igjen. Erik løper en ny 1500m under elitestevne Norwegian Milers Club på Bislett stadion lørdag 29.08. Der ønsker han å utfordre sin egen personlig rekord på 3:45,67 fra 2014.

 

 

Vi gratulerer og ønsker Erik lykke til!
Tekst: Jonathan Byrkjenes


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse