august 27, 2015

KRETS JUNIORREKORD PÅ 4 X 200 M STAFETT

Kjell M. Ebbesvik

Norna-Salhus hadde noen utøvere med på et stevne på Bislet i kveld.

Sebastian Perez (f.97) perset med 1/100 på 100 meter da han løp inn til den flotte tiden 10,82 i nesten vindstille + 0,2

Samuel Gyedu (f.94) leverte også ett godt løp i samme heat da han fikk tiden 10,99.

Det svært så triste var at Sebastian ble innstendig bedt om også å løpe i en ekstra finale som ble satt opp. Der pådro han seg en strekk til Jan Hermann Hordviks og andres store fortvilelse. For både Josh Kevin og Salumu stod over individuell løping for å prester i stafetten over 4 x 200 meter.

Jan hadde fått innlagt 4 x 200m stafett med håp om å sette rekorder. Og rekord ble det, men kun Krets juniorrekord med tiden 1,29,49. Det gleder vi oss storlig over, og gratulerer de som løp. Men det var håp om noe helt annet.

Yobe Najar som nylig er sluttet seg til Jan sin gruppe steppet sporty inn, stort sett uten trening.

Det ble løpt forrykende på de to første etappene der Samuel Gyedu og Salumu Kashafali løp. De fikk en offisiell passeringstid på første 400m på 42,18. Der etter løp som nevnt en rimelig utrent Yobe Najar og Josh-Kevin Ramirez Talm.

Når man kjenner til kvaliteten på Sebastian (som har 21,48 i år) som måtte ut av laget med skade og Josh Kevin (om har 21,18 i år), kan jo den enkelte spekulere i hva tiden egentlig kunne blitt.

Vi gleder oss over ny Krets juniorrekord – og gratulerer guttene.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse