september 3, 2015

Seriestevne på Søfteland

Norna-Salhus

Tekst og Foto Oddvar Mork

DSC01523Torsdag kveld med 20 grader og sol, arrangerte Søfteland IL seriestevne på sitt splitter nye mini friidrettsanlegg (Friplassen).  Søfteland IL med Erling Andersen i spissen laget et godt stevne for unge lovende friidrettsutøvere. Den etterapproberte   høyde øvelsen ble godt ivaretatt med hjelp fra Fana og Norna Salhus. 

 

Ingrid høydeIngrid Færøvik Mork hadde tatt turen til Søfteland for å finpusse formen fram mot UM. Sammen med Fana sine hoppere ble det en god hoppkonkurranse.  Ingrid hoppet 1,60 med god margin, kun 3 cm under pers, gode forsøk også på 1,65.

Aller høyest hoppet Erlend Bolstad Rå fra Fana som gikk over 1,90.

Hopperne hadde bare lovord om anlegget og dekket. Dette er godt egnet som hopparena.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse