desember 4, 2015

Årets siste løpskarusell

Norna-Salhus

Tekst: Jonathan V.Byrkjenes
Foto: Tømmernes/Mork
Torsdag kveld var det duket for årets siste løpskarusell. Karusellen strekker seg over hele året med en pause i sommermånedene juni, juli og august. I alt teller den 10 løp. Som flere av dere vet arrangerer vi både 5 km og 10 km med fellesstart for alle. For IL Norna-Salhus er det en glede å kunne gi et løpstilbud for store og små, trente og utrente i Bergens største bydel. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, og vi streber kontinuerlig etter å gjøre arrangementet bedre.

Løpskarusellen er i gang igjen allerede 14.Januar 2016 og vi håper dere forteller om karusellen til venner og bekjente, og ikke minst at dere selv prøver dere i de gode løyper vi har til rådighet. Jeg vil rette en stor takk til vår samarbeidspartner Stema rådgivning og jeg vil også takke alle våre dyktige funksjonærer som bidrar gang på gang.

Løp 10 – Åsane løpskarusell

Det var fint oppmøte også denne gang selv om det var noe surt og kaldt. Det kan nevnes at løypeforholdene ellers er gode med bart underlag.

Gustav Iden fra Norna-Salhus satt under forrige løpskarusell (12.11.15) ny løyperekord med tiden 16,23 min på 5km. Den ble under torsdagens løp senket ytterligere, da vår egen eminente Erik Hovlandsdal (f.89) løp inn til tiden 15,33 min.Erik har 1500m som sin spesialøvelse og har der så sterk tid som 3,45,67 min.

Vi hadde også flere utøvere i aksjon. På 10 km for menn fikk Norna-Salhus tre utøvere på pallen. Førsteplass gikk til Jørgen Tvedt (f.95) med tiden 35,38 min, andreplass tok Vetle Bergsvik Thorn (f.99) med tiden 35,47min. Det ble en spennende kamp om tredjeplassen, det ble så jevnt at de ikke kunne skilles. Vår Torbjørn Espeseth (f.99) delte plasseringen sammen med Helge Simmenes fra Tertnes, de fikk tiden 36,04 min. Jeg må også nevne at vår Silje Lindstad (f.97) vant dameklassen på 10km med tiden 43,38 min.

Resultatlister finner du her

image

Foto: Oddvar Mork

Posted by Åsane løpskarusell on 3. desember 2015


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse