februar 10, 2016

ERIK OG SVEN MARTIN PÅ LANDSLAGET

Erik-Hovlandsdal (2)
Erik Hovlandsdal

Tekst : Kjell M. Ebbesvik

Erik Hovlandsdal er tatt ut på 1500 meter, og Sven Martin Skagestad er uttatt i kule på Norges lag til nordisk innendørslandskamp i Växjø, Sverige lørdag 13. februar 2016.

Erik har trent godt, og er i fin form. Han løp en god 1500 meter da han ble nr.3 med tiden 3,49,67 under et innendørsstevne i den nye hallen på Nes som ligger i nærheten av Ullensaker. En god innendørs tid, og mye tyder på at utendørspersen på 3,45 kan bli senket en del til sommeren.

 

Sven Martin bronse (2)
Sven Martin Skagestad

Sven Martin ser ut til å være mer solid enn noen gang. Selv om det er diskos som er hoved øvelsen, så støtte han seniorkulen 17,89 under Nornalekene. Utendørspersen fra i fjor er på 18,07. Hovedmålet i år er vel Senior EM som arrangeres i Amsterdam/NED 6.-10. juli. Der er diskos kravet 63.00.

Alle våre aktive i ulik alder og på ulikt nivå har trent godt i vinter, og stiller godt forberedt når sesongen starter om få måneder. Det jobbes meget godt i alle deler, helt fra de yngre helt ned i klassene til våre eliteutøvere.

Det går nok mot en ny og spennende sesong.

 

Kjell M. Ebbesvik


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse