mars 26, 2016

Påskehilsen fra sydligere strøk

Norna-Salhus

Spania offisielt lagbilde

Tekst : Jonathan V.Byrkjenes

IL Norna-Salhus har en stor gruppe utøvere, trenere og foreldre som i år tilbringer påskeferien i Fuengirola, sør for Malaga i Spania. Det er utøvere fra Team-long som Arne Tømmernes har treningsansvaret for, Ketill Hanstveit sin hoppgruppe, og treningsgruppen til undertegnede. Til sammen er vi hele 31 personer som i år har valgt treningsleir i varmere strøk til fordel for påskefjellet.

I Spania får vi muligheten til å trene under optimale treningsforhold. Her trener vi godt, og håper å få et godt sportslig utbytte av treningsoppholdet. Det er samtidig svært givende å se relasjoner bygges på tvers av treningsgrupper, samt legges det til rette for gode faglige diskusjoner mellom trenerne.

Vi ønsker alle hjemme, og utøvere på treningsleir rundt omkring i Europa riktig god påskeaften og en god helg.

IMG_4939
Gardar Fridiksson (f.94) er på treningsleir med sin trener og onkel Håvard Johansen. Vi fikk se imponerende treningskast i Torremolinos (nabobyen til Fuengirola) Lengste kast målt til over 68m.
IMG_4680
Utøvere i godt humør på treningsleir.
IMG_4996
Fellesmiddag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ID0A4060
Fra venstre; trener Arne Tømmernes, Bjørn Rusten Lundberg, Torbjørn Espeseth og tidligere Norna-Salhus utøver Amalie lekva. De benytter flotte turstier i nærliggende avstand.
Silje Lindstad
Silje Lindstad (f.97) i flott driv på idylliske grusløyper.

STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse