april 10, 2016

Sølv til Vetle under UM terrengløp

Norna-Salhus

ID0A4222
Årets NM terrengløp i kort løype ble arrangert på golfbanen i Stavanger. Arrangøren hadde lagt en flott løype i de samme traseene der VM gikk i 1989. Også værgudene spilte på lag og vartet opp med sol fra skyfri himmel og sommerlige temperaturer.

Norna Salhus stilte denne gang med 4 utøvere, Silje Lindstad, Mats Nordanger, Vetle Bergsvik Thorn og Torbjørn Espeseth. Først ut av våre var 17 åringene Vetle og Torbjørn som skulle forsvare Nornas ære. Vetle som var regnet som en av forhåndsfavorittene løp et meget solid løp, men måtte se seg slått på målstreken med fattige 4 tideler. I samme klasse løp Torbjørn Espeseth inn til en flott 7 plass, bare 6 sekunder fra bronsemedaljen.
Silje løp inn til en 7 plass i kvinner jr. bare 14 sekunder bak bronsemedaljen. Til sammenligning var det 38 sek opp til bronsemedaljen i fjor.

Mats løp inn til en 14 plass i en sterk klasse menn jr.
Med dagens medalje følger Vetle opp en solid Team-Long statistikk der vi siden 2010 har tatt 13 UM medaljer i terrengløp med 6 forskjellige utøvere.

Vi merket oss også at Amalie Lekva (f.97) som er på utlån til Vidar i Oslo, deltok i Kvinner senior. Hun løp inn til en 9. plass og tiden 6,50,6.

Resultatlister

Foto: Arne Tømmernes

Posted by IL Norna-Salhus on 10. april 2016


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse