mai 13, 2016

Samarbeidsavtale – FIL AKS-77 & IL Norna-Salhus

Jonathan V. Byrkjenes

lagbilde aks-77Torsdag kveld ble det arrangert ”kickoffmøte” i Nordhordlandshallen ved Knarvik stadion. Her var Friidrettslaget AKS-77 og IL Norna-Salhus samlet for å gjennomføre en offisiell markering av et samarbeid mellom de to klubber. Lokalpressen var også representert ved Strilen og Åsane Tidende. 

På vegne av IL Norna-Salhus har jeg gleden av å kunne meddele at Fil AKS-77 og IL Norna-Salhus har inngått samarbeidsavtale med virkning fra 03.05.2016. I forkant av avtalen har det vært en kontinuerlig arbeidsprosess i begge idrettslag som har resultert i dette samarbeidet. Det er fordelaktig at vi geografisk ligger tett på hverandre. Kort reisetid gjør det enklere å arbeide tett og godt sammen. I samarbeidsavtalen står talentutvikling i fokus og utøverne skal være i sentrum. Samarbeidsavtalen skal legge til rette for trener- og lederutvikling i begge klubber, blant annet gjennom trenersamarbeid. Her ønsker vi at kunnskap skal deles mellom alle parter. Under torsdagens ”kickoffmøte” fikk Fil AKS-77 sine aktive, foreldre og trenere møte noen av Nornas trenere og det var gledelig å se at bånd ble knyttet.

Rent praktisk vil avtalen bety at Idrettslaget Norna-Salhus blir overbygningsklubb for Fil AKS-77. Det innebærer blant annet følgende: I junior- og seniorstevner deltar utøverne i alderen 15-19 år fra Fil AKS-77 for IL Norna-Salhus. I gutte- og jentestevner deltar utøvere fra Fil AKS-77 for Fil AKS-77.

IL Norna-Salhus og Fil AKS-77 er to idrettslag med stolte tradisjoner og historie, og sammen skal vi lære hverandre å kjenne ytterligere, og skrive ny friidrettshistorie. Intensjonen er å strebe etter å bli så gode som vi har mulighet til. Våre felles barn og ungdommer skal ha det gøy med friidretten, knytte relasjoner og vennskap. Gjennom et godt miljø legger vi et fundament for sportslig utvikling.

IL Norna-Salhus ser frem til en spennende periode sammen med Fil AKS-77. Under markeringen ble vi overrekt en nydelig bukett og et flott bilde av barn og unge i Fil AKS-77. Bilde skal pryde veggen i våre kontorlokaler.

 

Sportslig leder i IL Norna-Salhus
Jonathan V.Byrkjenes


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse