mai 15, 2016

SVEN MARTIN KASTET FANTASTISKE 65,20 I DISKOS

Norna-Salhus
Sven Martin
Foto : Eirik Førde

Tekst : Kjell Magne Ebbesvik

Sven Martin Skagestad (F.95), Norna-Salhus, kastet fantastiske 65.20m i diskos under et stevne i Wiesbaden/Tyskland i dag. Resultatet er klar pers, og over både EM- og OL-kravet, norsk U23-rekord og selvsagt også U-23 Kretsrekord, og senior klubbrekord i Norna-Salhus. Den gamle klubbrekorden hadde Gaute Myklebust fra 2005 og var vå 63,32. Resultatet fører Sven Martin opp på en femteplass på Norsk seniorstatistikk gjennom alle tider. Bronsemedaljøren fra Junior-VM i 2014 går inn på en femteplass på årets europastatistikk og er nr. 13 i verden i år.

Kanskje også verdt å nevne at legenden Knut Hjeltnes hadde som 21 åring i 1972 – 58,96.

Utrolig sterkt av stortalentet Sven Martin Skagestad. Men denne lengden kom nok langt tidligere enn forventet.

HELE NORNA-SALHUS GRATULERER SÅ MYE.  


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse