juli 15, 2016

SVEN MARTIN NR. 16 I EM

20140805-182432-66272221.jpgSven Martin Skagestad (21) var Norna-Salhus sin utøver i individuelle øvelser da Europamesterskapet ble arrangert i Amsterdam forrige uke. Kvalifiseringskonkurransene i diskos og spyd gikk ikke på hovedarenaen, men i en park et stykke unna. Konkurranseforholdene var gode, og konkurransen knallhard. Etter ekspertenes mening historiens beste og hardeste kvalifiseringskonkurranse. Hele 10 mann kastet over kvalifiseringskravet på 64,00 som gav automatisk finale. I tillegg kastet nr.11 i konkurransen 63,84 og nr.12 63,75. Sven Martin oppnådde 62,04 i ett av de tre kastene man har i kvalifiseringskonkurranser. Et meget godt resultat i det gjeve selskapet. Finaleplass var vel målsettingen, men det er all grunn til å være fornøyd. Svenn Martin er ung og har mange år foran seg. Dette var en fin erfaring. Fra tribuneplass fulgte gamle Ebbesvik konkurransen nøye. Det samme gjorde familien og trener Einar Kristian Tveitå.
Josh Kevin Ramirez Talm (20) løp på Norges 4 x 400m stafettlag, og løp en ok etappe, på helt uoffisiell etappetid 48,1. Karsten Warholm løp første etappe, og alt tyder på at han brydde seg lite. Dermed var utgangspunkt dårlig, og inspirasjonen fra de øvrige borte. Ikke bra.

Tekst: Kjell M. Ebbesvik


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse