oktober 24, 2016

Mange fra Norna på kretssamling!

Norna-Salhus

Søndag 23.oktober gikk startskuddet for et lenge etterlengtet tiltak i Hordaland – kretstreningssamlinger i friidrett. Det var hele 136 utøvere som har fått plass. Det er henholdsvis i to grupper 13-14 år samt 15 år og eldre. Øvelsessegmentet er sprint, hekk, lengde, tresteg, høyde og stav.

____________________
Tekst :  Jonathan Byrkjenes
Foto :   Oddvar Mork
____________________

dsc06793

IL Norna-Salhus er godt representert med 24 utøvere fra Norna-Salhus, to trenere som fagansvarlig og undertegnede som prosjektansvarlig. Vi registrerer også at våre samarbeidsklubber Loddefjord IL (1 stk) og FIL AKS-77 (8 stk) var flott representert – de stilte også med trenere på første samling.  Jeg håper og tror det vil være et godt faglig supplement til alle våre utøvere og trenere  – i tillegg vil utøverne få mulighet til å trene sammen med sine konkurrenter og dermed skape gode relasjoner.

2016-10-23-11-47-38

De yngste utøverne som er født i 2003 og 2004 ble etter åpning delt inn i sine respektive grupper. De eldste utøverne født 2002 (og tidl.) fikk foredrag med tittelen <<Suksessfaktorer i toppidrett>> av Gisle Ellingsen, før de spiste lunsj og deretter gikk til sin trening. Samtidig fikk frammøtte trenere og foreldre et foredrag av Henning Hofstad om bakgrunnen til kretsprosjektet, praktisk informasjon og litt om hvor mye man bør trene i de ulike aldersklasser.

dsc06786
Friidrettspresident Tore Hordnes

De fagansvarlige er trenere med lang fartstid både som utøver og trener. Sprint: Erlend Sæterstøl, Geir Sjursen. Hekk: Heidi Benserud, Jan-Hermann Hordvik (Norna-Salhus). Lengde: Henning Hofstad, Tor Haugland. Tresteg: Gisle Ellingsen, Ketill Hanstveit (Norna-Salhus). Andre hjelpetrenere ved behov.  I tillegg  vil jeg rette en stor takk til Eldbjørg og Øistein Søvik  (begge fra Norna-Salhus) som laget i stand mat og drikke til alle.

 

Oversikt over utøvere fra Norna-Salhus, Loddefjord og FIL AKS-77 på kretssamling:

 

dsc06802


Gruppe 13-14 år:

Lise Celine Borgenhaug (f.04) – høyde
Rebecka Dale (f.04) – tresteg
Nicoline Coulson (f.04) – lengde
Marthe Fauske (f.04) – sprint (FIL AKS-77)
Luka Bergheim (f.04) – høyde
Andreas Kristiansen (f.04) – sprint
Stian Staff Raad (f.04) – høyde
Linnea Thorsheim (f.03) – høyde (FIL AKS-77)
Celina Schicht (f.03) – hekk
Fredrik Gullachsen (f.03) – hekk
Simon Fjeldstad (f.03) – lengde
Trym Lea Bakke (f.03) – høyde
Kristoffer Hopland (f.03) – sprint (FIL AKS-77)

dsc06846

dsc06895

Gruppe 15 år +:

Benjamin Færestrand (f.02) – lengde
Mariell Hellestveit (f.01) – sprint (FIL AKS-77)
Martine Hjørnevik (f.01) – hekk
Andrea Thorsheim (f.01) – hekk (FIL AKS-77)
Sebastian Bergheim (f.01) – hekk
Brede Songnes (f.01) – sprint (FIL AKS-77)
Stian F. Gulichsen (f.01) – sprint (Loddefjord IL)
Maria Hordvik (f.00) – sprint
Pernille Eide (f.00) – sprint
Elida Røssevold (F.00) – sprint (FIL AKS-77)
Elias Søvik (f.00) – lengde
Joakim Nielsen (f.00) – sprint
Viljar Gjerde (f.00) – hekk
June Sæbøe Tveit (f.99) – sprint
Ingrid Færøvik Mork (f.99) – høyde
Guri Sellevåg Aarø (f.99) – tresteg
Sondre Gjesdal (f.98) – sprint (FIL AKS-77)
Mari Sellevåg Aarø (f.98) – tresteg
Elise Sanden Søvik (f.97) – tresteg
Kristin Færøvik Mork (f.97) – høyde
Salum Kashafali (f.93) – sprint


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse