desember 21, 2016

God Jul og godt nytt år!

Norna-Salhus

Oppsummering 2016

__________________________________
Tekst: Jonathan V. Byrkjenes / Oddvar Mork
Foto : Oddvar Mork
__________________________________

Sport

Sesongen 2016 har vært en svært innholdsrik sesong. Det har vært en gledelig og god fremgang for hele idrettslaget.  Vi opplever økt rekruttering, og mange ungdommer satser nå seriøst og målrettet. Vi har utøvere på høyt internasjonalt nivå. I de olympiske leker var vi representert med Sven Martin Skagestad (diskos) og Erik Tysse (20km kappgang) i tillegg til at Yeimer Lopez (800m) var kvalifisert.

Videre var Norna-Salhus representert i blant annet U-18 EM, nordisk juniorlandskamp og nordisk/baltisk u-23 landskamp. Vi tok 2.plass i herreserien (øverste divisjon på landsbasis) og 5.plass i kvinneserien (øverste divisjon på landsbasis).

Arrangement

På arrangementssiden har det også vært stor aktivitet. Norna Salhus har arrangert tilsammen 18 arrangement på bane. Bare et idrettslag i Norge har arrangert flere stevner i 2016.

De største arrangementene.
Norna-lekene i Leikvang Friidrettshall i Januar med 451 påmeldte deltakere fra 40 forskjellige klubber. 1266 påmeldte starter. Deltakere fra 8 friidrettskretser.

Framolekene  på Fana stadion i Juni med 831 påmeldte deltakere fra 61 forskjellige klubber, 2377 påmeldte starter. Deltakere fra 8 friidrettskretser, og internasjonal deltakelse fra Mosambik.

Åsaneløpet i Mai. Stor løpsfest med start og mål ved Åsane Senter. Halvmaraton og 5 km, og i tillegg barneløp 100m for de yngste og 600m for de eldste barna.

Åsane-løpskarusell. I 2016 har vi arrangert 10 løp. start og mål ved IKEA

I tillegg har det blitt arrangert mindre stevner på Åstveit samt en rekke hopp og kast stevner.

En stor takk til alle frivillge som har stilt opp for Norna Salhus og gjort det mulig for oss å arrangere kvalitets arrangement på nasjonalt nivå.

 

På vegne av de ulike utvalg og styret i IL Norna-Salhus ønsker jeg våre medlemmer, trenere, samarbeidsklubber, og alle som har bidratt i året som har gått en riktig god jul og et godt nytt år. Vi ser frem til et nytt år fylt med aktivitet og nye gode prestasjoner.

STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse