januar 9, 2017

Overganger IL Norna-Salhus 2017

I år som i fjor var det igjen duket for mange overganger i norsk friidrett. Vi har hos IL Norna-Salhus mottatt 8 innmeldinger og 7 utmeldinger. Før vi kommer til en presentasjon over nyinnmeldte utøvere så vil jeg ønske dere alle hjertelig velkommen til IL Norna-Salhus. Vi ser frem til å se mange av dere i aksjon allerede under Nornalekene 21-22.jan og jeg minner samtidig om påmeldingsfristen som er satt til 15.01.
_____________________________
Tekst: Jonathan V. Byrkjenes
_____________________________

Håvard Haukenes og Oda Utsi Onstad

Innmeldte:

– Håvard Haukenes.(f.90) kommer fra IL Gular. Håvard har sterke resultater i kappgang, og tok en sterk 7.plass i 50km kappgang under de Olympiske Leker i Rio de Janeiro 2016. Håvard trener sammen med Stephan Plätzer, og er også tatt ut på elitelandslaget til Norge sammen med blant annet vår diskoskaster Sven Martin Skagestad (f.95)

– Karen Johanne Jøsendal (f.94) kommer fra vår samarbeidsklubb FIL AKS-77. Karen har 400m og 800m som sine spesialdistanser, og har notert seg for pene resultater.

– Astrid Mohus (f.97) kommer fra IL Runar som holder til i Sandefjord. Astrid studerer i Bergen, og har notert seg for gode resultater både på kortsprint og hekkeløp.

– Muhammed Dodou Jatta (f.98) kommer fra IK Tjalve. Muhammed har 400m som sin spesialøvelse med en så sterk personlig rekord som 48,54. Muhammed trener godt sammen med Josh-Kevin Ramirez Talm.

– Oda Utsi Onstad (f.90) kommer fra Fagernes IL. Oda har sterke personlige rekorder i lengde (6,34m) og tresteg (13,35m), og er regjerende norgesmester i tresteg. Oda vil gjennom tilstedeværelse på trening være et forbilde for våre fremadstormende hoppere.

– Sondre Rinde (f.98) kommer fra IL Gneist, og har tresteg som sin spesialøvelse med personlig rekord på 13,98m. Rinde trener godt i treningsgruppen til Ketill Hanstveit.

– Guro Navelsaker Hjeltnes (f.04) allsidig utøver som kommer fra T&IF Viking.

– Julie Bakke Liland (f.04) også en allsidig utøver som kommer fra T&IF Viking.

 

Utmeldte:

– Sondre Kolbjørnsen (f.95) har meldt overgang til IL Gneist.

– Mari Cecilie Hansen (f.95) har meldt overgang til Ås IL.

– Jevis Akvama (f.89) har meldt overgang til Moelven.

– Samuel Gyedu (f.94) har meldt overgang til Moelven.

– Abdirahim Dahir (f.94) har meldt overgang til IK Tjalve.

– Sebastian Perez (f.97) har meldt overgang til IK Tjalve.

– Ahmedsadik Deeq Abdiyaye (f.95) har meldt seg ut av IL Norna-Salhus.

Det er selvsagt vemodig når utøvere forlater oss. Jeg vil på vegne av IL Norna-Salhus takke dere for god innsats, og flotte resultater på idrettsbanen. Vi ønsker dere lykke til i deres respektive klubber og ser frem til å følge dere på friidrettsbanen i 2017.

Sportslig leder
Jonathan V. Byrkjenes

 


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse