mars 25, 2017

HELENE INGVALDSEN PERSET I SESONG DEBUTEN

Kjell M. Ebbesvik

Helene Sofie Ingvaldsen (f.96) som studerer i USA for tiden ble nr.2 i en sleggekonkurranse Hurricane colligiate invitationals hos Miami University.

Kast ringen var ganske treg. Likevel landet sleggen på 61,58 som er kraftig pers.forbedring fra 59,01 som beste i 2016. Men etter 20,11 og Norsk bestenotering i vektkast fra tidligere i vinter, så har det vel ligget noe i luften også i favorittøvelsen slegge. Meget hyggelig sesongstart for Helene.

Med Monas 50,76 i diskos og 13,41 i kule fra forrige helg, med Håvard Haukenes sin seier og knallsterke 3,43,40 på 50km kappgang i dag, og Helene sine 61,58 i slegge, så har de av våre beste som har sesongdebutert alle fått en knallstart på sesongen. Så har vi alle de gode innendørs resultatene fra i vinter, som også gir bud om noe, når sesongen starter for alvor.

Ja det er bare å glede seg til en ny lang sesong.
__________________________________
Tekst: Kjell M. Ebbesvik
__________________________________


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse