april 1, 2017

Tøffe terrengløyper i Strandebarm, Evie tok medalje

NM i terrengløp kort løype ble i dag arrangert i idylliske Strandebarm. Arrangøren bød opp til et terrengløp med krevende løyper slik et terrengløp skal være.

NB. Arrangøren har fortsatt ikke fått frem noe resultatliste på nett, derfor mangler vi i skrivende stund et par fakta opplysninger om antall startende i MS og Bjørn og Silje sine plasseringer.


Tekst & Foto: Arne Tømmernes


Først ut av våre var Margit Amalie Jøsendal (01) og Evie Kalnes Dencker (01) som løper i J. 16 klassen. Det ble gått hardt ut i starten og jentene viste tydelig at de ønsket å være med å kjempe om medaljene. Evie løp inn til flott bronse og sin første UM medalje, mens Margit løp inn til 5 plass i sitt første UM, bare 3 sek bak 4 plassen.

I neste heat hang Didrik prestegård Hansen(02) lenge med i det sterke feltet, men på en litt tung dag måtte Didrik slippe feltet på siste runden. Dette var Didrik sitt første UM i terrengløp og han kommer nok sterkt tilbake i årene som følger.

I menn jr. løp Torbjørn Espeseth(99) inn til en 13 plass. Torbjørn viser god løpsstyrke, men åpningsfarten ble nok litt for rask i det sterke feltet. Selv om Torbjørn fikk svi litt på 2 runden, var det et godt gjennomført løp.

Første års sr. Silje Lindstad (97) gikk respektløst ut fra start, og tok føringen i feltet fremfor meriterte sr. løpere. Selv om ledelsen ikke holdt hele veien fullførte Silje et godt terrengløp med en fin 14. plass.

Bjørn Rusten Lundberg (94) valgte rutinert en litt annen taktikk, og gjorde et av sine beste løp hittil i karrieren. Bjørn hang seg på halen på det 34 mann store feltet, og avanserte etter hvert til en fin 22 plass.

Alt i alt kan vi si oss godt fornøyd med et vel gjennomført NM/UM i terrengløp, og gratulerer Evie med sin første medalje i et Norsk mesterskap:-) Nå er det en pause i terrengløpene, men vi kan se frem til nye muligheter i det neste terrengmesterskapet som er UM/NM lang løype i Vik i sogn i oktober, og om 1 år blir terrengmesterskapet i kort løype arrangert på Osterøy.

resultatliste nm terreng kort løype ny


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse