april 22, 2017

MONA PERSET I SLEGGE TIL 55,03

Kjell M. Ebbesvik

Mona Ekroll Jaidi (f.95) deltok i nytt stevne i USA fredag, og der perset hun i slegge, denne gang til 55.03. Hun har tidligere i år perset med 53,88 som også var pers fra 52,03 tilbake i 2011. Altså har hun flyttet persen med 3 meter i år, og forflyttet seg til Kretsen 5. beste gjennom tidene, og Nornas 4. beste. Glimrende.

Jon Nerdal er også kommet i gang, men han har et litt annet opplegg i år. Siden han ikke kan stille for universitetet denne utendørssesongen er han henvist til drittstevner i Minneapolis St. Paul. Veldig mange med. Første stevnet var der 55 deltakere i slegge, og han vant på 59,12 m. Andre stevnet var der nesten like mange med og han vant med 58,58 m.

Formen er foreløpig ikke noe særlig god. Han er fornøyet med teknikken, men veldig mye vekttrening de siste månedene (amerikanerne elsker vekttrening) har gjort at hurtigheten ikke er der enda.

_____________________
Tekst:  Kjell M. Ebbesvik
_____________________


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse