april 26, 2017

Jentene vant Gneiststafetten 2017

Norna-Salhus

Gneiststafetten ble onsdag kveld avviklet på Fana Stadion. Stafetten som gjenoppstod i fjor, mønstret over 50 lag, flest i ungdomsklassene. Løpsforholdene var upåklagelige – sol og tilnærmet vindstille.


TEKST OG FOTO: ÅSMUND AAS ANDERSSON


For IL Norna Salhus ble det en særdeles gledelig stafett for alle våre lag. Rekruttene våre startet det hele, og alle lagene vist sterk innsatsvilje fra start til mål. Resultatene er underordnet i yngre klasser, men vi merker oss at plasseringene er helt der fremme. Meget kjekt for utøverne, og minst like hyggelig for alle de stolte foresatte som hadde tatt turen for å se sine unge håpefulle løpe stafett.

I jenter 11-14 fikk vi kveldens store høydepunkt da førstelaget løp inn til en oppløftende seier. Sent på stafettens andreetappe gikk vi opp i tet etter råsterk løping av Avril Frei, en ledelse som Julie Bakke Liland etterhvert økte på meget sterkt vis på sin fjerdeetappe. Tiril Bergheim mottok så pinnen, og løp laget inn til seier. Meget sterk løping over hele linjen, og svært spennende.

Andrelaget vårt gjennomførte også en god stafett, og endte til slutt på åttendeplass.

I gutter 11-14 ble det ikke uventet et rivende oppgjør mellom Gneist, Fri og Norna Salhus. Vi var i tet midtveis, men mot slutten ble Gneist og Fri for sterke. Laget vårt endte tilslutt på en flott tredjeplass.

Andrelaget vårt, som var svært ungt for anledningen, viste også god innsats og løp inn til åttendeplass.

I miks 11-14 stilte vi med to lag, som begge gjorde sine saker svært bra. Lagene løp inn til henholdsvis andre og fjerdeplass.

I miks 11-17 stilte vi med ett lag, som tok en fin andreplass.

Alt i alt en svært kjekk friidrettskveld på Fana Stadion. Takk til alle foreldre, utøvere og andre støttespillere som gjør dette mulig. Nå venter en veldig spennende sesong.

 


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse