april 30, 2017

Guttene løp fort i Oslo, Mona fortsetter å imponere i USA

Norna-Salhus

 

Vi skal leite lenger etter å finne en mer begivenhetsrik løpshelg i Norge. Lørdag ettermiddag ble Sentrumsløpet avholdt i hovedstaden, parallelt med at Bergen City Marathon ble avviklet i hjembyen. Til sammen har nærmere 20 000 løpere vært i aksjon under de respektive arrangementene.


Tekst: Åsmund Aas Andersson & Kjell M. Ebbesvik
Foto: Arne Tømmernes


BJØRN OG TORBJØRN MED PERS PÅ 10 KM GATELØP

I Sentrumsløpet stilte Bjørn Rusten Lundberg (23) og Torbjørn Espeseth (18), til start. Begge løp sine hittil beste løp i karrieren, da de klokket inn til henholdsvis 33.15 og 33.42 på milen. Meget sterkt, og svært så gledelig etter en vinter med solide treningsmengder av høy kvalitet. Resultatlister

I Bergen løp Dionisio Cantos (bildet) og Kristian Nestor Jarnung imponerende under halvmaraton i BCM. Dionisio ble nummer syv totalt på tiden 1.15.54. Resultatlister

 

 

 

 

FLERE NYE PERSER AV MONA EKROLL JAIDI

Mona Ekroll Jaidi (f.95) satte enda en ny pers. i slegge under Memphis Invitational USA i går med 56,87 m. Av 5 gyldige kast var alle over gamle persen på 55,03, og hun hadde også 56,30 og 56,64 i serien. Et ugyldig kast landet på over 57 meter. Da er altså sleggepersen flyttet med nær fem meter i år, fra 52,03 før denne sesongen til 56,87.

Lørdag deltok hun i kule. Også der ble det pers og klubbrekord med resultatet 13,60. 13,41 fra tidligere i år.

Etter dette stevnet blir det en stund til hun konkurrerer igjen, da hun skal opereres i kneet kommende tirsdag.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse