mai 2, 2017

Råsterk innsats av ungdommen i Triostafetten 2017

Norna-Salhus

Tekst: Åsmund Aas Andersson

IL Trio arrangerte mandag 1. mai sin tradisjonsrike Triostafett på Husnes Stadion i Kvinnherad. Stafetten mønstret 49 lag ymse klasser, blant disse langrennslag, fotballag og friidrettsgrupper fra regionen.

Etappene: 500m-650m-900m-600m-300m-200m.

I yngste ungdomsklasse (10-13 år) stilte TeamLong-Junior med to lag i henholdsvis jente-og gutteklassen. Stafetten ble løpt etter en sosial og trivelig aktivitetshelg i Uskedalen for små og store med tilknytning til treningsgruppen.

Jentelaget vårt, som for anledningen var svært ungt, gjorde sine saker meget bra da de løp inn til en sterk andreplass i feltet. Bunnsolid løping over hele linjen, og svært så kjekt for flere av jentene som for første gang fikk kjenne på gleden og mestringsfølelsen ved å løpe stafett, samt å prestere for laget sitt.

Guttelaget lot seg inspirere av jentene, og løp inn til en flott andreplass i det sterke feltet bestående av over ti lag. Langrennsgruppen fra Rosendal var ensom i tet, men det var aldri tvil som hvem som skulle bli nummer to. Sterk innsats av guttene som er i stadig framgang.

En stor sportslig og sosial opptur for TeamLong-Junior. En takk til IL Trio for et strålende arrangement, og til alle foreldre som organiserte denne fellesturen.

En spesiell takk til familien Sunde som lot oss disponere gamlehuset på tunet i Uskedalen.

SONY DSC
SONY DSC

En minnerik tur vi vil huske i lang tid.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse