desember 7, 2017

JENTENE VANT, GUTTENE PÅ TREDJEPLASS I KRETSSERIEN

Norna-Salhus
Julie Bakke Liland
Julie Bakke Liland

Jentene tok sin fjerde strake seier etter nok en gang å ha vunnet elitedivisjonen i kretsserien. Laget noterte seg for gode 49 102 poeng på 50 noteringer. Bergens Turn, Gneist og Fana fulgte på de nærmeste plassene, men på betryggende avstand.

2.laget ble nr.2 i 1.divisjon, og som eneste klubb vil vi ha 2 lag i elitedivisjonen neste år. 3.laget vant 3.divisjon, og rykker opp i 2.divisjon. Meget, meget flott innsats av jentene altså.

Benjamin Færestrand
Benjamin Færestrand

Guttene ble nok en gang nr. 3 i elitedivisjonen. Laget oppnådde 56 356 poeng på 60 noteringer. Gneist vant suverent, og Fana ble nr.3. Nedover i divisjonssystemet vinner 2.laget overlegent 3.divisjon, og rykker logisk nok opp til 2.divisjon neste år. 3.laget tok en knepen seier i 4.divisjon og er da å finne i 3.divisjon i 2018. Meget flott innsats av guttene også.
En stor takk til alle våre fremadstormende utøvere som har bidratt til mange flotte resultater i 2017. Lykke til i 2018, alle sammen!

Tekst: Frode Bergheim


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse