februar 10, 2018

FLERE RESULTATER FRA USA

Kjell M. Ebbesvik


Helene Ingvaldsen (96) vant lørdag vektkast i et stevne i Texas tech, Lubbock, med 19,81. Hun har vært syk og er ikke helt i slag. Nytt treningsprogram gjør og at kroppen ikke responderer som tidligere. Helene innehar den Norske bestenoteringen med 21,20. Et resultat hun oppnådde tidligere i år. I fjor var hennes beste resultat og Norske bestenotering 20,11.

 

 

 

 

Mona Ekroll Jaidi (f.95) har støtt langt og stabilt i kule. Hennes lengste så langt er 13,53. I fjor støtte Mona 13,31 som lengste innendørs, og senere 13,60 utendørs, som også er klubbrekorden i Norna-Salhus. Hun har ellers støtt 13,43 og 13,08 i to andre stevner tidligere i år.

 

 

 

 

Jon Nerdal (f.96) har fem konkurranser i vektkast hittil i år, og alle har vært langt over fjorårs persen på 17,53. Hans lengste i år er 18,95, og en solid forbedring.
Det ser svært bra ut for alle de tre kasterne som er i USA for tiden, med fin fremgang for alle.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse