mars 3, 2018

EZINNE OKPARAEBO VAR FATTIGE 2/100 FRA VM-FINALE

Kjell M. Ebbesvik

Ezinne Okparaebo, Norna-Salhus var nær ved å komme seg til finalen på 60 meter under innendørs-VM i Birmingham. Etter at hun vant sitt forsøksheat med tiden 7.22 ble det 7.19 i semifinalen. Det var fattige to hundredeler bak andreplassen i heatet som altså ville gitt finaleplass.
Det var et svært trangt nåløye for å komme til finalen på 60 meter. Kun de to beste tidene fra hver av de tre semifinalene, og to tider i tillegg, ble belønnet med finaleplass. Når det så ble delt andreplass i det andre semifinaleheatet var det kun en tid igjen utenom plassering.
Ezinne åpnet bra, men manglet til slutt to hundredeler på andreplassen. De to som gikk videre fra Ezinnes heat var Mujinga Kambundji med 7.10 og Carolle Zahi med 7.17.
Nok en god start, men akkurat nå er jeg er litt skuffet over avslutningen på løpet. Men det er mye positivt å ta med seg fra de to løpene her i Birmingham, og dette skal jeg ta med meg som motivasjon frem mot utendørssesongen, sa hun til friidrett.no.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse