mars 21, 2018

Du kan spare penger og samtidig bidra til penger i klubbkassen

Norna-Salhus

Klubben har avtaler med bedrifter som gjør at du kan spare penger samtidig som du bidrar til at klubben får litt inntekter uten at det koster deg noen ting. Alt du behøver å gjøre er å bruke medlemskortet eller oppgi klubbnavnet. Nedenfor er det listet opp minst 3 forskjellige tilbud du kan benytte deg av som også bidrar til klubbkassen.

Grasrotandelen hos Norsk Tipping

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en kommisjonærer eller sende SMS Grasrotandelen 976 479 572 til 2020 (tjenesten er gratis).

Hva er grasrotandelen?

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Som grasrotgiver gir jeg 7%, hva menes med dette?

Du kan velge at I.L. Norna-Salhus får 7 prosent* av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

*For Multix og Instaspill gjelder andre prosentsatser.


Grasrotandelen hos G-Max

Bruk medlemskortet eller last ned appen til mobilen din så får DU rabatt og VI får payback.
Det er viktig at du scanner appen hver eneste gang du handler på G-Max enten du kjøper rabatterte varer eller ei siden klubben får payback av alt. (Gjelder ikke våpen, elektronikk, optikk eller skipakke).

Husk også å dele kortet med resten av familien så alle har det på sin mobil.


Grasrotandelen hos Flügger

I.L. Norna-Salhus er medlem av flügger andelen. Det gjør at du får rabatt når du handler på Flügger og Norna for støtte fra Flüggerandelen.

Hvordan fungerer det?

Fra nå av får du 20% rabatt hos din lokale Flügger butikk ved å oppgi I.L. Norna-Salhus og/eller kjøpskonto 500910, da vil du får din rabatt og I.L. Norna-Salhus vil bli støttet med 5% av det totale beløpet det er handlet for i løpet av året. For ordens skyld, Kjøpskonto 500910 er en kontant konto, slik at Norna vil ikke få regningen.

Flyer om flügger andelen


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse