april 26, 2018

GLIMRENDE HINDER-DEBUTER!

Norna-Salhus

Tre tøffe utøvere fra I.L. Norna-Salhus deltok på AKS-77 sitt seriestevne på Knarvik Stadion i ettermiddag, hvor den litt uvante løpsøvelsen 1500m hinder stod på agendaen. Dette er en utfordrende løpsdisiplin, som krever et solid treningsfundament for i det hele tatt klare å gjennomføre. Alle utøverne våre stod løpet godt, og leverte glimrende resultater i hinder-debuten.

Avril Frei (f.03) – Flott og jevn løping fra start til mål av Avril, som kom i mål på tiden 5.47.84, noe som gir flotte 935 poeng. Som en av to jenter i feltet klarte Avril seg svært godt sammen med de jevnaldrende guttene. Imponerende.

Sondre Gjerde Aardal (f.04) – Kjempegod debut også av Sondre, som kom i mål på tiden 5.44.35. Sondre hadde utvilsomt de beste hinderpasseringene i feltet, med spesielt flotte vanngravs-passeringer. Flott levert!

Mads Raa Raknes (f.05) – Glimrende løping av Mads, som i mål på den knallsterke tiden 5.20.91, kun noen få tideler bak Gustav Iden sin klubbaldersrekord. Med litt kvikkere åpning, hadde rekorden vært slått. Resultatet gir over 1000 poeng, og er det fjerde beste resultatet prestert av en 13 åring i Hordaland noensinne.

En svært god sesongåpning for mellomdistanseløperne. Veldig kjekt å stå på sidelinjen på Knarvik Stadion i ettermiddag.

DSC00494


STIKKORD

friidrett, Hinder, Idrett, seriestevne, Sesongåpning, ungdommer


Andre innlegg som kan være av interesse