mai 8, 2018

Ezinne under EM-kravet på 100 meter

Jonathan V. Byrkjenes

Ezinne Okparaebo (f.88) sesongåpnet lørdag i Wetzlar, Tyskland. Ezinne løp i finalen på 100m inn til seier på flott tid 11,39 i godkjent vind +1,8 som er godt under EM-kravet som er 11,45. Ezinne slettet Ingvild Larsen´s kretsrekord i Hordaland som var 11,41 satt i 1995. Tiden plasserer Ezinne på niende plass i Europa for inneværende sesong. Ezinne deltok også på 200m hvor hun løp inn til seier med fin tid 23,81 i for sterk medvind +2,4.

Ezinne fornøyd med sitt løp:
– Jeg synes 100m gikk bra. Fokuset var på et par tekniske oppgaver som jeg utførte utmerket. På 200m var jeg passiv og hadde altfor lav fart i svingen så der har jeg enormt mye å gå på. Alt i alt en bra treningsdag for meg.

– Gleder meg til fortsettelsen, avslutter Ezinne.

Ezinne drar nå videre på treningsleir til Tenerife før det blir konkurranser i Mai/Juni, deriblant Framolekene.

 

Tekst : Jonathan Byrkjenes


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse