juni 13, 2018

Karen løp inn til ny personlig rekord på 800-meter

Jonathan V. Byrkjenes

Karen Johanne Jøsendal (f.94) deltok i kveld 13.juni på 800-meter under elitestevne Motonet GP i Espoo, Finland.

Karen fortsetter sin fine utvikling og senket nå sin årsbeste og personlig rekord på 800-meter fra 2.13.89 til 2.13.66 og fikk med det 8.plass i det internasjonale feltet. Med nok et løp på 2.13-tallet viser hun stabilitet på et høyere nivå.

Arrangørens hjemmeside: Klikk her
Resultater: Klikk her

Vi gratulerer Karen med flott løp, og vi gleder oss til å følge sesongen hennes videre hvor hun blant annet deltar på Världsungdomsspelen i Gøteborg 29.juni – 1.juli hvor Norna-Salhus har over 20 påmeldte utøvere.

Tekst: Jonathan V. Byrkjenes
Foto: Privat


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse