november 8, 2018

Klubbsamling i Leikvanghallen

Tom Jensen


Klubbsamling er i Bergen denne uken
Lørdag 10 nov. Samles klubben til foredrag.fellestrening og lunsj i Leikvanghallen. Flere av våre beste stiller opp denne dagen. Ezinne Okaparaebo tar turen fra Tyskland. Oda Utsi Onstad kommet over fra Oslo for å trene med Tor Haugland og gruppen hans denne uken. Sven Martin Skagestad vil gjerne instruere i diskos. U18 Europa mester, Martine Hjørnevik er der, samt de aller fleste andre aktive. Flere nye er også på plass. Noen kunne dessverre ikke komme. Muhammed Jatta trener i Madrid, Håvard Haukanes er på treningsleir. Vi gleder oss at Josh Kevin er tilbake i trening, nå med Jan Hordvik. Vår flinke stab av trenere er også på plass denne dagen for å lede treningsarbeidet. Håper at alle aktive kan ta turen denne dagen. Håper også de foresatte vil ta turen for å se fellestreningen.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse